cro-warez
4 posters
Stranica 1 / 1.
cro-warez
na ovom sajtu koji je još u razvoju ali imamo dosta aktivnih clanova, uploadera koji svaki dan postave svježe stvari za download
pa ako nam se želite pridružiti i usput ponesto skinuti korisno posjetite
www.cro-warez.com
i da moj nick na crowarezu je sonny samo ovdje nisam se mogao registrirati pod tim imenom... neznam zasto
pa ako se registrirate i ako mi želite malo pomoci molim vas da kod registracije upisete moje ime u polje :
If you were referred to this site by an existing member of CroWarez Forum, enter their name here.
Referrer: u to polje upisite moje ime na forumu: sonny
hvala svima
pa ako nam se želite pridružiti i usput ponesto skinuti korisno posjetite
www.cro-warez.com
i da moj nick na crowarezu je sonny samo ovdje nisam se mogao registrirati pod tim imenom... neznam zasto
pa ako se registrirate i ako mi želite malo pomoci molim vas da kod registracije upisete moje ime u polje :
If you were referred to this site by an existing member of CroWarez Forum, enter their name here.
Referrer: u to polje upisite moje ime na forumu: sonny
hvala svima
Iron Man- Otkriva Forum
- Broj postova : 18
Raspoloženje :
Registration date : 22.09.2008
Re: cro-warez
Ok,probat ću jedan dan
Street_Racer- Super moderator
- Broj postova : 2394
Raspoloženje :
Registration date : 17.08.2008
sta nitko drugi ne želi?
puno bi mi znacilo da se registrirate i kod registracije upisete dolje moje ime na crowarezu... sonny
pa eto barem se registrirajte nista vas ne kosta... pozz
puno bi mi znacilo da se registrirate i kod registracije upisete dolje moje ime na crowarezu... sonny
pa eto barem se registrirajte nista vas ne kosta... pozz
Iron Man- Otkriva Forum
Raspoloženje :
Super je sajt
asko- Uklapaš se u tim
- Broj postova : 190
Raspoloženje :
hehe hvala svima puno ste mi pomogli... odnedavno sam promaknut na visi polozaj na forumu... i vi ste mi u tome pomogli... hvala vam eto sta da vise kazem....
ja sad oped malo idem jer nemam bas vremena puno a i nisam vam bas jako potreban
naravno dolazim oped kad uhvatim vremena... no i dalje vrijedi da mi se javite ak bude trebala kakva pomoc oko foruma aj uzivajte
ja sad oped malo idem jer nemam bas vremena puno a i nisam vam bas jako potreban
naravno dolazim oped kad uhvatim vremena... no i dalje vrijedi da mi se javite ak bude trebala kakva pomoc oko foruma aj uzivajte
Iron Man- Otkriva Forum
Raspoloženje :
Stranica 1 / 1.