Som mutant jede ljude
+4
Dux Croatorum
_LeoNa_
Saphirra
Admin Marijo
8 posters
Stranica 1 / 1.
Som mutant jede ljude
Lokalni stanovnici oko rijeke Kali, na granici Indije i Nepala, vjerovali su da u rijeci živi čudovište nakon što je u vodi nestalo nekoliko sugrađana
Golemi som iz Indije počeo je ubijati ljude, nakon što se u rijeci hranio ljudskim truplima. Indijci imaju običaj zapaliti tijela i pustiti ih da plove rijekom. Somovi su nakon godina hranjenja ljudskim mesom narasli do neviđenih dužina. Biolog Jeremy Wade i sam je uhvatio primjerak dug 6 metara i težak 73 kilograma, za koji kaže da je među najvećima u svijetu. Lokalni stanovnici oko rijeke Kali, na granici Indije i Nepala, vjerovali su da u rijeci živi čudovište nakon što je u vodi nestalo nekoliko njihovih sugrađana. Prema svjedočenjima nekih od njih, 17-godišnjeg dječaka nešto je naglo povuklo u vodu nakon čega ga nikada nisu našli. Iako se prvo sumnjalo na krokodile, biolozi su otkrili novu riječnu neman.
Golemi som iz Indije počeo je ubijati ljude, nakon što se u rijeci hranio ljudskim truplima. Indijci imaju običaj zapaliti tijela i pustiti ih da plove rijekom. Somovi su nakon godina hranjenja ljudskim mesom narasli do neviđenih dužina. Biolog Jeremy Wade i sam je uhvatio primjerak dug 6 metara i težak 73 kilograma, za koji kaže da je među najvećima u svijetu. Lokalni stanovnici oko rijeke Kali, na granici Indije i Nepala, vjerovali su da u rijeci živi čudovište nakon što je u vodi nestalo nekoliko njihovih sugrađana. Prema svjedočenjima nekih od njih, 17-godišnjeg dječaka nešto je naglo povuklo u vodu nakon čega ga nikada nisu našli. Iako se prvo sumnjalo na krokodile, biolozi su otkrili novu riječnu neman.
Re: Som mutant jede ljude
Ovo je zbilja jezivo....
som mrcina,koji jede ljude...
som mrcina,koji jede ljude...
Saphirra- Moderator Saphira
- Broj postova : 596
Raspoloženje :
Registration date : 17.08.2008
Fuj, jucer sam jela soma za rucak joj :s
_LeoNa_- Pomoćni Admin Leona
- Broj postova : 849
Raspoloženje :
Drzava/Country :
Registration date : 23.09.2008
dug 6 metara i težak 73 kilograma-----samo,najveći ulovljeni je velik oko 400 kilograma a u blizini mog grada na rijeci savi jedan poznanik je ulovio jednog od oko 30 i jednog od sedamdesetak kilograma...
Dux Croatorum- Baniran
- Broj postova : 604
Raspoloženje :
Registration date : 10.08.2008
Čudno.
Još mi nešto takvo fali i u moru
Još mi nešto takvo fali i u moru
Street_Racer- Super moderator
- Broj postova : 2394
Raspoloženje :
Registration date : 17.08.2008