U kojem supermarketu kupujete?
3 posters
Stranica 1 / 1.
U kojem supermarketu kupujete?
U ovo nesretno doba kriza i recesija, baš me zanima u kojim dućanima ljudi kupuju špeceraj. Ne znam gdje vi kupujete, ali ja znam gdje definitivno ne kupujem. Konzum i Mercator. Sve ostalo još može proći. Skužio sam da je Lidl dosta dobar što se cijena tiče. Neke se stvari mogu povoljno dobiti i u Billi. Ma kad bolje razmislim sve je to postala znanost. Baš me zanima što vi mislite, i gdje vi kupujete svoj špeceraj i zašto?
Black Paladin- Otkriva Forum
- Broj postova : 4
Raspoloženje :
Registration date : 12.02.2009
Re: U kojem supermarketu kupujete?
Bome je svagdje kriza kod nas u selu ima trgovina koja je nenormalno skupa,pa zato kupujem u Lidlu i nponekad u bili jer su mi one za sada najisplativije.
Ja kupujem u Inter šparu i Lidlu zato što mi je tamo najbliže i najbolje.A zašto ti Black Paladin ne kupuješ u konzumu i merkatoru.Meni je tamo baš dobro.
flower77- V.I.P
- Broj postova : 421
Raspoloženje :
Drzava/Country :
Registration date : 25.01.2009
flower77 je napisao/la:Ja kupujem u Inter šparu i Lidlu zato što mi je tamo najbliže i najbolje.A zašto ti Black Paladin ne kupuješ u konzumu i merkatoru.Meni je tamo baš dobro.
U Konzumu i Mercatoru ne kupujem, jer za iste stvari u Lidlu i Intersparu mogu proći puno povoljnije. Čuo sam od puno ljudi da se u Konzumu i Mercatoru osjećaju kao dame i gospoda... Ja se iskreno ne mogu osjećati kao gospodin negdje gdje mi za iste stvari uzmu i po 100-200 kuna više, ovisno o količini namirnica koje sam kupio... Nekad nisam obraćao pozornost na to, ali izgleda da je u ovo vrijeme krize, svakome postalo važno da uštedi koju kunu. Nije to neki posao informirati se... Ja stalno visim na netu i gledam gdje se može povoljnije proći.
Raspoloženje :
ja sam neki dan bila u merkatoru i uopće nije bilo puno ljudi.
flower77- V.I.P
Raspoloženje :
Drzava/Country :
Možda se nismo dobro shvatili... Nisam ja rekao da u Mercatoru ima puno ljudi (što nije rijetkost i to), nego da sam od puno ljudi čuo da se u Mercatoru i Konzumu lijepo i ugodno osjećaju. No, dobro... Ja sam u međuvremenu otkrio da su Plodine dobar izbor. Imaju povoljnog, a solidnog voća i povrća. Jedino što tamo ne bih kupio je meso. To njihovo meso ima tako neugodan miris. Svaki put kad idem tamo zaobilazim taj dio.
Btw. ukoliko se hoćete dobro informirati o tome gdje vam se najviše isplati kupovati, kliknite na ovaj link.
Btw. ukoliko se hoćete dobro informirati o tome gdje vam se najviše isplati kupovati, kliknite na ovaj link.
Raspoloženje :
Rzumjela sam ja tebe nego me je iznenadilo što ima tako malo ljudi.
flower77- V.I.P
Raspoloženje :
Drzava/Country :
Stranica 1 / 1.